Støt Gademix

Sådan støtter du

Du kan støtte os på forskellige måder.

Bankkonto: 3420 0011374867

Mobile Pay: 32113

Gademix lever af den økonomiske støtte fonde, foreninger, virksomheder og private giver. Der gives ofte penge til afgrænsede formål, men der er også brug for penge, der ikke er øremærkede, som kan bruges til den daglige drift. 

Du kan støtte ved at købe Gademix' produkter i Farveladeakrobat-serien: postkort, plakater, kunstbogen, og ikke mindst de originale billeder.

Klik her for at se en reklame for kunstbogen

Endelig kan du støtte ved at blive frivillig i Gademix, det være sig eftermiddag, aften eller hjælpe med praktiske opgaver. Kontakt Leder af Gademix Viktor på 50517217, hvis du vil vide mere.

Du kan støtte Gademix!

Din hjælp går direkte til at give børn og unge en tryg hverdag, fællesskab og ikke mindst fantastiske ferieoplevelser.

Du kan overføre beløb på mobilepay 32113

FRADRAGSREGLER

Du kan i 2019 få skattefradrag for gavebeløb op til 16.300 kroner, hvis du oplyser dit CPR-nr. Skattefradraget gælder fra første krone og for hver ægtefælle. Hvis du ønsker at donere et beløb til en af vores institutioner skal donationen gå gennem KFUM’s Sociale Arbejde mærket institutionens navn, for at du kan opnå skattefradrag.

 

TESTAMENTE

Med et testamente kan du bidrage til det vigtige arbejde for udsatte og sårbare mennesker. KFUM’s Sociale Arbejde er godkendt som almennyttig organisation og fritaget for arveafgift. Vi tilbyder gratis juridisk bistand.

Læs mere om arv og testamente

 

Se mere om støtte til KFUMs Sociale Arbejde her: https://www.kfumsoc.dk/det-<wbr />kan-du-goere/stoet/